Navigatie

Amore Cotton

Amore: een garen met historie

Het garen Amore  is gemaakt van materiaal dat afkomstig is van kleding van goede kwaliteit die niet meer wordt gedragen en van restmaterialen van nieuw geproduceerde kleding. De kleren en productieresten worden speciaal geselecteerd en in de fabriek verwerkt.

 
Dankzij het behandelingsproces en de keuze van de materialen ontstaat er een mooie samenstelling van vezels welke een hoog percentage merino wol bevat.

 

Wat is Amore?

Het garen is een combinatie van gebruikte kleding en restanten van overgebleven materialen van nieuw geproduceerde kleding. Deze restmaterialen worden op kleur en kwaliteit gesorteerd.  Het resultaat is een garen dat zich onderscheidt van elk ander garen.

Het gaat dus om een 100% gerecycled garen. 

Het proces van het recyclen van materialen tot garens heeft geleid tot meer creativiteit. Hierdoor zijn garens ontstaan die net even anders zijn als anders met als resultaat unieke creaties van mooie kwaliteit. 

Amore Cotton is een 75% katoenen garen gemaakt van gerecycelde garens zonder schade voor het milieu. Bij de productie worden geen chemische middelen gebruikt. Er worden geen verfstoffen toegevoegd, ook is er geen afvalproduct.

Amore cotton is verkrijgbaar in 17 kleuren.

100 g = 125m 

Geschikt voor naald 7 - 8 

€ 4,50 / bol

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wereld van Sophie

Brouwerijstraat 15

4501 CM Oostburg

Openingstijden

wo - do : 10 - 17 u

vr: 13.30 - 17u

za: 10 - 15u 

© 2017 - 2019 Wereldvansophie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel